Atleten management Kenia

Management van internationale top atleten
Global Sports Communication vertegenwoordigt ongeveer 150 atleten uit 20 verschillende landen waaronder Haile Gebrselassie, Eliud Kipchoge, Kenenisa Bekele, Florence Kiplagat en Caterine Ibarguen. Wij onderhandelen met wedstrijdorganisatoren en sponsoren en zorgen er voor dat de atleten naar wedstrijden kunnen reizen. Wij bieden hen ook medische begeleiding, trainingsbegeleiding en helpen hen bij marketing activiteiten. In Kenia hebben wij verschillende trainingsgroepen in onder andere Iten, Kaptagat en Keringet waar atleten trainen onder begeleiding van Patrick Sang en Hugo van den Broek.


Adviseren en organiseren van atletiek- en hardloopevenementen
Global Sports Communication organiseert onder andere de IAAF Diamond League in Shanghai en de FBK Games in Hengelo. Hierbij trekken wij internationale top atleten aan en zorgen daardoor voor een aantrekkelijke en competitieve wedstrijd. Ook in de wegatletiek organiseren wij verschillende wedstrijden in Nederland, Duitsland en India, waaronder Amsterdam marathon, Hamburg marathon, Rabat marathon, Mumbai marathon, Delhi halve marathon, Bangalore World 10km, Dam tot Damloop, Zevenheuvelenloop, Tilburg 10 miles, Groningen 4 Mijl, Egmond halve marathon en 20 van Alphen.

Sport marketing en sponsoring
Onze jarenlange ervaring in de sport en het werken met de beste atleten in de wereld heeft onze marketingvisie gevormd. Atletiek omvat als ‘moeder der sporten’ alle aspecten als snelheid, uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. Door deze veelzijdigheid is er voor elk bedrijf de mogelijkheid om zich te identificeren met atletiek.
Bij sponsoring gaat het om het sponsoren van individuele atleten, teams of evenementen. Deze evenementen bieden recreanten de unieke kans om deel te nemen aan dezelfde wedstrijd als de beste atleten in de wereld.About Us

Global Sports Communication
Snelliusstraat 10
6533 NV Nijmegen
The Netherlands
Tel: +31 (0)24 3515077
Fax: +31 (0)24 3515088

Latest tweets